President vil stoppe komiker (radio)

dieudonneFrankrikes meste kjente stand-up komiker Dieudonné har i åresvis provosert jøder og anti-rasister. Nå vil han inn i Europaparlamentet, men den franske presidenten prøver å stoppe ham ved å benytte en lov fra 1936. Hør direkterapporten på NRK P2 Kulturnytt. (Intervjuer: Marianne Siebke) : © Erik Aasheim

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “President vil stoppe komiker (radio)

 1. Thorsen

  Har Erik Aasheim mistet all sans for anstendighet?
  Hadde dette vært en anti-muslimsk liste, hadde vi fått høre andre toner. Men når denne jødehateren stiller en liste med jødehat som grunnlag (den som kan litt fransk skjønne romkrivningene og ser hva som sies), så får Aasheim det ut til nesten å høres ut som en glad-nyhet, og forsøkene på å stanse mannen (som nå driver valgkamp i forsteder med stor, muslimsk befolkning) til høres ut som en vits.
  Aasheim og NRK løper igjen antisemittismens ærend og det er til å grøsse på ryggen av bagatelliseringen av Dieudonnés hatpropaganda.
  Skyggen fra 30-årene brer seg stadig mer over Europa.
  Og NRK formelig humrer.

 2. Nora

  Ja, NRK dolker i ryggen det folk de er satt til å opplyse. Vi så det under Gaza-krigen. Vi så det i Odd Karsten tveits program om Hizballah som ble vist på Brennpunkt. det er ingen lek lenger. Det venter et alvor mer uhyggelig enn vi tør tenke på. NRK har sviktet oss. Det er vanskelig å tilgi de som svikter når det gjelder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s