Fransk matsjokk – danket ut av briter! (radio)

Alors, vokser det trøfler i England? Foto: Nikolai Jakobsen

Det er mat-sjokk i Frankrike. Ny undersøkelse viser at briter er bedre til å lage mat enn franskmenene. Rosbif vs gallisk foie gras. Hør direkterapport på NRK P2s Radioselskapet her: (Programleder: Nina S. Martin)


2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Fransk matsjokk – danket ut av briter! (radio)

  1. Det at man lager mat hjemme behøver ikke bety at maten er bedre. Det kan bety at matkulturen er så dårlig at man rett og slett ikke orker å gå ut for å spise – og hjemme har man i det minste en viss kontroll, selv om man bare varmer opp en frossenpizza. Jeg er sikker på at Norge og Albania også ville ha «slått» Frankrike i den den der undersøkelsen. Det er ingen naturlig lenke mellom å stå ofte og lenge hjemme på kjøkkenet, og et lands matkultur og kvaliteten på den.

  2. Helt enig, Børge. Det kom kanskje ikke tydlig nok frem i denne samtalen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s