Norsk sølv i kokke-EM (tv)

Sprøstekt kveiterygg, vaktelegg og kalvefilet med andelever sikret den norske kokken Gunnar Hvarnes en andreplass i kokke-EM i Genève. Fem timers beinhard innsats på kjøkkenet ga 33-åringen fra Larvik plasseringen i Bocuse d’Or Europe. neste år er det VM i Lyon. Det var den danske kokken Rasmus Koefoed  kom på førsteplass. Se reportasjen fra konkurransen sendt på NRK :

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s