DSK: Snakker ut om alle sex-historiene

DN 021211

Dominique Strauss-Kahn snakker nå åpnet om hans mange kvinne-historier, men avviser kjøp av prostituerte. For første gang gir han sin versjon av hva som skjedde på Hotel Sofitel i New York. Les saken fra DN her;

– Forholdet med stuepiken var frivillig, men idiotisk, sier Dominique Strauss-Kahn (DSK) i en biografi som kom ut i går.
– Den dagen åpnet jeg dørene for alle andre affærer, sier han.

En invitasjon
Den tidligere IMF-sjefen sier det var stuepiken Nafissatou Diallo som tok initiativet til den korte sex-akten på suite 2806 på Hotel Sofitel i New York. I følge DSK skal hun verken ha virket overrasket eller sjokkert over at han kom naken ut av badet, i følge bokens forfatter, Michel Taubmann. Der kan må første gang lese om hva som virkelig skjedde på Hotel Sofitel, sett med DSKs øyne.
Han forteller at stuepiken skal gått ut mot utgangsdøren da hun så ham, men samtidig festet blikket på Strauss-Khan og hans edlere deler. Det ble oppfattet som en invitasjon. DSK, som var på vei til en lunsj med sin datter, klarte i følge boken ikke å motstå fristelsen. På vei ut av hotellet hevder DSK å ha støtt på Nafissatou Diallo. Han vinket å sa ”hello” som stuepiken besvarte med et blikk. Hun skal ha virket avslappet.
Boken gir også næring til påstandene om at Strauss-Kahn skal ha blitt utsatt for et komplott. DSK antyder at det var stuepiken som skal ha stjålet mobiltelefonen hans. Telefonen er som DN skrev tirsdag, sporløst forsvunnet.

Advokatene reagerer
– Den totale fantasi, sier advokatene til Nafissatou Diallo, i følge avisen Le Monde.
USA-siktelsen mot Strauss-Kahn ble i august frafalt etter at stuepiken var blitt tatt i en rekke løgner. Hun ble ikke lenger sett på som et troverdig vitne, i følge aktor. Men Nafissatou Diallo har gått til sivilt søksmål mot DSK.
– Vi ser med utålmodighet frem mot å kunne stille ham spørsmål når denne saken kommer opp, sier stuepikenes advokater Kenneth Thompson og Douglas Wigdor.
Etter voldsteksanklagen i New York har en rekker historier om DSKs seksuelle appetitt blitt offentliggjort. Den tidligere favoritten til å vinne presidentvalget i 2012 innrømmer å ha et hatt et ”åpent seksuelt liv”
– Det er ikke uvanlig i politikkens og næringslivets verden. Men jeg har ikke gjort noe ulovlig, sier Dominique Strauss-Kahn i følge boken.

Bekrefter sex-fester

Strauss-Kahns navn er også trukket inn opprullingen av en omfattende prostitusjonsring i Frankrike. Politiet hevder at prostituerte ble sendt til den tidligere IMF-toppen i USA og til sex-fester på et hotell i Paris der DSK deltok. En direktør i byggkjempen Eiffage sier han betalte deler av regningen for disse festene.
– Det er uutholdelig at mitt navn knyttes til prostitusjon. Vanligvis er ikke deltakere på slike fester prostituerte, sier DSK.
I boken avviser han ikke at han har deltatt på slike utsvevende fester, der partnerbytte er en viktig ingrediens.
– Det var venner som presenterte sine venninner. Da spør man ikke om de er prostituerte, sier han.
Han hevder at han ikke har brukt ”en centime” under disse ”galante kveldene”
– Prostitusjon, hallikvirksomhet , det har jeg avsky for. Det er ikke meg, det, sier DSK.

Vil endre livsstil
Når Michel Taubmann spør Strauss-Kahn om hva som har endret seg i livet hans de siste seks månedene svarer han:
– Jeg var i en posisjon til å bli Frankrikes president, det er jeg ikke lenger. Det er alt, sier han. I boken klandrer konen Anne Sinclair ham som i dag er sosialistpartiets presidentkandidat, François Hollande.
– Han er den eneste av alle sosialistledere som verken har ringt eller skrevet, står det i boken.
I helgen feiret ekteparet sin 20 års bryllupsdag. I det som garantert blir årets mest leste biografi i Frankrike forteller DSK at han har bestemt seg for radikalt å endre sin livsstil.
– Jeg vil bryte med alt dette. Det er over, sier Dominique Strauss-Kahn.

FAKTA: DSK-affæren:
*14. mai: Sjefen for Det internasjonale pengefondet Dominique Strauss-Kahn (DSK), blir pågrepet og anklages for seksuelle overgrep, voldtektsforsøk og frihetsberøvelse mot den 32 år gammel stuepiken Nafissatou Diallo på Hotel Sofitel i New York.
*18. mai: Strauss-Kahn går av som IMF-sjef, men bedyrer sin uskyld.
*8. juli: Fransk politi starter etterforsking etter at den franske journalisten og forfatteren Tristane Banon anklager DSK for voldtektsforsøk i 2007.
* 23. august: USA-siktelsen mot ham frafalles og han drar hjem til Paris sammen med konen Anne Sinclair.
*13. oktober: Fransk påtalemyndighet beslutter å droppe anklagene mot Dominique Strauss-Kahn i Banon-saken på grunn av manglende bevis. Aktoratet sier i en uttalelse at det foreligger bevis på et seksuelt overgrep, men at saken er foreldet og bevisene derfor ikke kan følges opp.
*21. oktober: Navnet til DSK trekkes for første gang inn Carlton-affæren – opprullingen av en omfattende prostitusjonsring. Det hevdes at Strauss-Kahn skal ha fått levert prostituerte til sexfester i USA og Paris,
*26.oktober: En forsvunnet mobiltelefon, mystiske gjester på nabosuiten og en seiersdans fanget opp av overvåkningskameraer, er, ingrediensene i nye påstander som antyder at voldtektsanklagen var et komplott. DSKs støttespillere krever gransking.
*1. desember: I boken ”DS-affæren – mot-granskningen” slår Strauss-Kahn for første gang tilbake mot alle påstandene.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s